20/03/2021

STITI CARE ESTE CEL MAI BUN VIN DIN ROMANIA? POATE CA E TIMPUL SA AFLATI!


V-ati gandit vreodata daca vinul pe care il savurati a castigat vreodata vreun premiu? 

Daca vinul pe care il iubiti este un vin de top? 

Poate ca acum ar fi cazul sa va puneti aceste intrebari si pentru a va ajuta va anuntam ca stim deja care este CEL MAI BUN VIN AL ROMANIEI pentru anul 2020 cel putin.

Cu peste 160 de distincții, obținute în competițiile internaționale și locale, vinaria DOMENIILE PANCIU devine cea mai premiata vinarie din Romania si zona Balcanilor, in 2020, un important moment in istoria producătorului de vinuri originar din Vrancea.


 

Anul 2020 s-a incheiat cu o noua victorie pentru vinurile romanesti odata cu o noua medalie de AUR pentru spumantele produse de Domeniile Panciu.




De aceasta data la Asia Wine Trophy – unul din cele mai mari concursuri de vinuri de pe continentul asiatic organizat sub patronajul OIV – International Organisation of Vine and Wine cu peste 4000 vinuri participante.


Aurul obtinut de vinurile romanesti demonstreaza inca o data potentialul podgoriei Panciu in producerea vinurilor spumante si aduc DOMENIILE PANCIU la un total de peste 160 de distinctii si medalii in concursuri nationale si internationale si ofera companiei statutul de CEL MAI PREMIAT PRODUCATOR DE VINURI DIN ROMANIA!




Cu peste 160 de distincții, obținute în competițiile internaționale și locale, vinaria DOMENIILE PANCIU devine cea mai premiata vinarie din Romania si zona Balcanilor, in 2020, un important moment in istoria producătorului de vinuri originar din Vrancea.

”Calitatea excepțională a vinurilor DOMENIILE PANCIU a fost apreciată și confirmată de specialiști oenologi de prestigiu în cadrul unora dintre cele mai importante evenimente ale industriei”, apreciaza la unison expertii in domeniu.


Cu toate că pandemia a afectat toți producătorii, ”crama DOMENIILE PANCIU a menținut aceleași standarde inalte si a reușit sa se impună drept unul dintre cei mai apreciați producători de vinuri la nivel global”





”Vinurile DOMENIILE PANCIU au fost premiate în toate competițiile internaționale la care au participat, precum: Asia Wine & Spirits, International Wine Contest, Challenge International du Vin, China Wine & Spirits, Concours Mondial de Bruxelles ca sa numim doar cateva”.


♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Mai multe informatii despre prezenta internationala a vinurilor romanesti puteti afla aici:

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦


Alte victorii au fost inregistrate de DOMENIILE PANCIU la Premiile Decanter World Wine, VINUL DIPLOMATILOR, CEL MAI BUN VIN AL ROMANIEI, victorii ceea ce plasează produsele DOMENIILE PANCIU in Topul celor mai bune vinuri ale lumii.


Astfel în ultimul an vinurile de la DOMENIILE PANCIU au fost decorate cu cele mai prestigioase medalii în cadrul concursului de la Bruxelles (impunându-se în faţa a peste 9.000 de vinuri concurente) si totodata la Tifesti, in Vrancea DOMENIILE PANCIU, au inaugurat si prima linie de vinuri fără sufliţi din România (cuprinzând sortimente precum: Feteasca Regală, Rose şi Cabernet Sauvignon)



Toate aceste distinctii si realizari, alaturi de titlul oficial de CREATOR AL VINULUI DIPLOMATILOR-CEL MAI BUN VIN AL ROMANIEI, toate plasează vinurile DOMENIILE PANCIU în top 1% cele mai bune vinuri din lume, confirma, o data în plus, calitatea si standardele inalte de producție ale vinurilor DOMENIILE PANCIU.


Trebuie menţionat că sub fosta denumire de CASA PANCIU, vinurile produse în Vrancea de DOMENIILE PANCIU, au mai castigat prestigioasa denumire de vinul de reprezentare al României-VINUL DIPLOMAŢILOR în anii 2011, 2013, 2016 şi 2018 impunându-se categoric prin vinuri precum: FETEASCA NEAGRA, ŞARBA, BABEASCA şi prin vinurile spumante unice în România precum MUSCAT OTTONEL dulce, un vin spumant de excepţie ce a fost ales VINUL DIPLOMAŢILOR pentru 2019 şi a fost decorat cu aur în 2018 la concursurile de profil de la Berlin.



Se poate spune ca desi anul 2020 a venit cu multe provocări pentru vinurile romanesti, cu toate acestea, companiile de tipul DOMENIILE PANCIU care si-au concentrat eforturile mai mult ca oricand pe menținerea calitătii vinurilor au reușit să obtina rezultate remarcabile chiar si în acest an obtinand noi si noi recunoasteri pentru calitate atat in plan național și internațional.


Ne bucura ca pasiunea pentru ceea ce facem se reflectă atat in medalii si diplome si recunoastere internationala pentru Romania, dar si pentru faptul ca tot mai des si in alegerile consumatorilor numele DOMENIILE PANCIU se plaseaza in topul preferintelor lor, iar aceasta este o mare bucurie caci tot ce facem, facem cu gandul la omanei, la consumator”, a declarat Daniel Guzu, Presedinte Grupul DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT.




CONTACT DOMENIILE PANCIU VINARIE & RESORT

(+4) 0735 207 671 – Rezervari Hotel si Restaurant
(+4) 0728 900 497 – Cristina Carutasu, Manager resort
(+4) 0734 887 117 – Marian Apostol, Director comercial vinuri
(+4) 0735 207 669 – Laurentiu Enea, Manager Ana Are (fabrica de sucuri)
Sârbi, Com. Țifești, jud. Vrancea

NATURAL EXPERT – BUCURESTI, ILFOV

Str. Fagului nr. 23,
Popești-Leordeni,
Ilfov, România
Tel./Fax: 0731 035 647
office@casapanciu.ro

No comments: