11/11/2017

SORIN PREDA ESTE CREATORUL DE MODA AL ANULUI SI PRIMESTE PREMIUL INTERNATIONAL PENTRU CALITATE

Romania si produsele ei se afirma tot mai rapid pe piata europeana si internationala, cel mai recent exemplu in aceasta directie fiind decizia Consiliului European pentru Turism si Comert de a acorda PREMIUL INTERNATIONAL PENTRU CALITATE pentru  Gentlemen`s Corner, creatorul de moda si eleganta din Romania.


Echipa GENTLEMEN`S CORNER condusa de dl. Sorin Preda pozeaza cu mandrie cu PREMIUL INTERNATIONAL PENTRU CALITATE, marturie a unui efort incununat de succes.


 In decizia Consiliului de a incredinta PREMIUL INTERNATIONAL PENTRU  CALITATE-INTERNATIONAL QUALITY AWARD pentru 2017 pentru GENTLEMEN`S CORNER se precizeaza ca produsele acestora reusesc sa impleteasca in mod admirabil cele mai bune tesaturi si materiale ale Europei  (de la case de renume precum Vitale Barberis Canonico si Lanificio Cerruti pentru costume, Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia pentru camasi, matase de Como pentru cravate, piele de Toscana pentru marochinarie) cu produse din afara Europei, precum magica lana vicuna din Peru, totul impletit cu maiestria mesterilor si creatorilor de moda de la GENTLEMEN`S CORNER.



Astfel GENTLEMEN`S CORNER  devine unica companie din Romania care se alatura unei liste de produse de lux considerate reprezentative pentru traditia si calitatea europeana precum: cele mai scumpe parfumuri create de casa SALVADOR DALI-Dali Haute Parfumerie sau sampania din Franta si celebrul armagnac si acum hainele elegante si fascinante de la GENTLEMEN`S CORNER.


De la bun inceput Dl. Sorin Preda, Administratorul Gentlemen’s Corner si-a  stabilit ca tinta: sa readuca farmecul inegalabil al tinutelor clasice pe piata romaneasca de profil, sa provoace prin noile colectii si sa realizeze o echipa de consilieri vestimentari ce au reusit sa introduca noile tendinte moderne din moda masculina, pastrand totodata regulile de aur ale croitoriei.


Ambasadorul Venezuelei Victor R. Carazo, reprezentantul Ministerului Informatiilor din R.D. , dl. Sorin Preda-director GENTLEMEN`S CORNER, Presedintele Consiliului European pentru Turism si Comert, Director in Consiliul European pentru Turism si Comert dl. Pavel Avramoiu si Dl. Mihai Prundianu-Presedintele Consiliului de Afaceri Romania-Japonia si Romania-Laos (din stanga in dreapta).  



De curand GENTLEMEN`S CORNER s-a impus inca odata pe piata din Romania odata cu aducerea in prim planul atentiei a camasilor care nu se pateaza, realizate dintr-un bumbac deosebit, tratat, patentat ca idee, care respecta toate normele europene, un bumbac foarte fin, care respira si care are proprietati extraordinare, precum rezistenta la pete si la transpiratie.


Odata cu primirea PREMIULUI INTERNATIONAL PENTRU CALITATE, creatorii de eleganta si farmec de la GENTLEMEN`S CORNER  au demonstrat ca produsele Romaniei pot intra pe lista celor mai dorite produse de lux si reprezentare ale Europei si pot incepe cu incredere calatoria de impunere a unui brand romanesc in prim planul industriei modei din Europa.

Pentru detalii, comenzi sau o intalnire cu stilistii si expertii de la GENTLEMEN`S CORNER, totul este la un click distanta: