05/11/2020

PRIMUL HOTEL DIN JUDETUL CLUJ CE PRIMESTE CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI IN PREVENTIA COVID-19

 

In perioada 28 octombrie-2 noiembrie 2020 Hotelul Salis din Turda a primit vizita de inspectie in vederea certificarii de bune practici de igiena si curatenie, ca urmare a finalului pozitiv al evaluarii realizate de expertii pentru preventia COVID-19 ai Consiliului European pentru Turism si Comert unitatea Salis Hotel & Medical SPA  devine primul hotel din judetul Cluj care obține CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2). 

 

Aurel si Violeta Bercea, managerii si proprietarii  Salis Hotel & Medical SPA din Turda au reusit sa ofere turistilor ce le trec pragul siguranta si cele mai bune conditii de odihna si petrecere a timpului liber. 

 

 

 

Consiliul European pentru Turism si Comert-Directia de Certificare si Preventie COVID-19 a finalizat recent certificarea Salis Hotel & Medical SPA din Turda, in conformitate cu cele mai bune practici de prevenție a infecției cu noul coronavirus recunoscute la nivel international.


Certificarea se acordă ca urmare a unui audit si a unei vizite de inspectie la sediul unitatii ce solicita certificarea, perioada in care se verifica faptul ca locațiile respective au atins standardele de siguranta prevazute de Organizatia Mondiala a Sanatatii  și se implementează protocoalele de igiena adecvate  pentru industria ospitalitatii precum și respectarea celor mai bune practici în preventia Covid-19 (incorporate in politicile Consiliului pentru Turism si Comert).

Radu Alexandru , Director de certificare mentioneaza ca: Pentru obtinerea certificarii si realizarea vizitiei de inspectie sau parcurs mai multe etape, printre care enumeram actualizarea standardelor operationale, implementarea celui mai performant si sigur sistem de igiena si dezinfectare a suprafetelor (in toate spatiile de cazare, restaurant, zone de relaxare și Spa, sali de conferințe). 

Am stabilit cum se respecta protocoalele si procedurile de siguranta si la finalul vizitei de inspectie echipa ce sa deplasat in verificare la Salis Hotel & Medical SPA a inaintat la sfarsitul perioadei de inspectie o lista de evaluari si puncte de actiune pentru a asigura ca toti cei ce trec pragul frumosului Salis Hotel & Medical SPA se bucura nu doar de lux si confort , dar si de siguranta.

Directorul Salis Hotel & Medical SPA Dl. Aurel Bercea a declarat ca unitatea sa se bazeaza pe o politica de atragere a clientilor printr-o  “Intampinare prietenoasa, asigurarea si garantarea celor mai bune condiții de calitate pentru oaspeții, partenerii și angajații Salis Hotel & Medical SPA, toate acestea sunt mereu în centrul preocupărilor noastre.

Ca gazde si lideri in domeniul ospitalității din Turda, suntem responsabili si gata sa actionam in anticiparea nevoilor si sa răspundem exigentelor de sanatate si siguranta sanitara, respectand cele mai inalte standarde in domeniu.

Suntem bucurosi si onorati sa fim primii in domeniul ospitalitatii din zona Cluj-Turda in acest demers important alături de Directia de Certificare si Preventie COVID-19  si sa impartasim la randul nostru vestea cea buna cu cei interesati: Puteti venii oricand laSalis Hotel & Medical SPA si sa va bucurati de ospitalitate si siguranta si de dorinta de a pune interesul calatorului intotdeauna pe primul loc.

”Ii asiguram pe oaspeții nostri ca ii vom primii intotdeauna cu incredere, cu dorinta de a le  anticipa dorintele si de a le alina temerile oferindu-le excelenta in serviciu”, spune Aurel Bercea, Director General al Salis Hotel & Medical SPA.

 

 


Picture
 

Directorul  SALIS HOTEL MEDICAL SPA Dl. AUREL BERCEA prezinta cu mandrie echipei hotelului rezultatul unui efort de grup si a unei indelungate dedicatii pentru turism si promovarea orasului Turda:  CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) 

 


 FLASH INFORMATIV!

 

Mai multe despre CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) puteti afla de aici:


CERTIFICAREA SIGUR SI CURAT-PREVENIRE COVID 19

CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE IN DOMENIUL PREVENIRII COVID

​CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE PENTRU PREVENIREA COVID 19 LANSATA IN ROMANIA

 

FLASH INFORMATIV!

 

Ce aveti de descoperit in zona Turda-Aries? Principalele obiective turistice ce pot fi vazute in timp ce suntet cazat la SALIS HOTEL & MEDICAL SPA:



SALIS HOTEL & MEDICAL SPA: INIMA OSPITALITATII IN TRANSILVANIA!

DESTINATII TURISTICE DE EXCEPTIE: TURDA SI VALEA ARIESULUI IN OPT LOCURI DE POVESTE

O DESTINATIE PERFECTA PENTRU ORICE PERIOADA: VALEA ARIESULUI SI SALIS HOTEL & MEDICAL SPA

 

SALIS HOTEL & MEDICAL SPA ofera cele mai bune conditii de tratament si relaxare.

Camerele largi si aerisite ofera clientilor SALIS HOTEL & MEDICAL SPA cele mai bune conditii de igiena si curatenie.

 

Salis Hotel & Medical SPA  obține CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2).

 

Pentru cei care isi doresc un sejur exceptional si sigur in vreme de pandemie sau in vremuri bune echipa SALIS HOTEL MEDICAL SPA va sta la dispozitie:

Salis  Hotel & Medical SPA

Telefoane contact:
0040 364140333
0040 364140334

Telefoane receptie:
0040 751 450.708

Adresa hotel:
P-ta Basarabiei Nr.44, Loc.Turda

Adrese de mail:
receptie@salisspahotel.ro
manager@salisspahotel.ro

No comments: