09/11/2020

GENTLEMEN’S CORNER SE ALINIAZA TRENDULUI CERTIFICARII SI PREVENTIEI ANTI-COVID 19



Statisticile privind impactul COVID-19 asupra comportamentului consumatorilor din Marea Britanie arata o crestere cu 40% pana la 50% a numarului de vizitatori in magazinele asociate cu CERTIFICAREA PENTRU BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 si un mai mare atasament al cumparatorilor fata de brand si magazin si un sentiment de relaxare in spatiile certificate, sentiment materializat intr-o perioada mai lunga de vizitare a magazinelor certificate si o disponibilitate mai mare de a cumpara.


Certificarea magazinelor de fashion, imbracaminte si incaltaminte ca respectand standardele de preventie si igiena generale necesare pentru preventia COVID-19, ofera oportunitatea dezvoltarii pe termen lung, garantia pentru client a unor servicii de calitate si un important instrument pentru a spori atractivitatea unui brand ilustrand seriozitate si dedicatie pentru interesul consumatorilor.



Ambasadorul Belarus interesat de introducerea modelului CERTIFICAREA drept MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 in tara sa.






GENTLEMEN’S CORNER România obţine certificarea ECTT – MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 in urma evaluarii masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19, implementate in toate locatiile din Romania.

Piata de fashion (imbracaminte si incaltaminte) a suferit profund impactul generat de pandemia COVID-19 fiind sub un impact negativ fara precedent in perioada recenta.

Pentru a iesi cat mai rapid din aceasta situatie apare nevoia tot mai acuta de a reporni rapid activitatea, de a reorganiza procesele de vanzare si relationare cu clientii, de a monitoriza riscurile, de a reconstrui încrederea şi de a oferi siguranta maxima posibila clientilor si angajatilor.



Locatiile din Romania ale GENTLEMEN`S CORNER sunt de acum certificate ca un MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19.



GENTLEMEN’S CORNER este ferm convins ca siguranta, increderea si sentimentul de protectie oferit clientilor sunt aşadar liniile directoare pe care se bazează acum magazinele si punctele de desfacere ale GENTLEMEN`S CORNER.




♦ ♦ ♦
Mai multe despre CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2)

♦ ♦ ♦




GENTLEMEN’S CORNER România se bucura ca are parte de certificarea de incredere-CERTIFICAREA SIGUR SI CURAT-PREVENIRE COVID 19 furnizata de catre organizatia globala – Consiliul European Pentru Turism si Comert-ECTT pentru evaluarea respectarii reglementarilor si protocoalelor internationale de sanatate si igiena ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru prevenirea riscurilor si adoptarea procedurilor de monitorizare si control in vederea prevenirii răspandirii COVID-19.



Ambasadorul Armeniei viziteaza cu incredere magazinele GENTLEMEN’S CORNER cu ocazia certificarii MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19.







Puteti gasi magazinele ce va ofera cele mai bune conditii pentru a vizita si cumpara aici:

GENTLEMEN’S CORNER FLAGSHIP STORE
Adresa sediu: STR. ADY ENDRE NR.11 (in apropiere de Palatul Kiseleff), sector 1, Bucuresti.
Comenzi telefonice
tel.: 021 3107043
tel.: 0729 907934Vanzari
tel.: 021 3107043
tel.: 0729 907934
e-mail: vanzari@gentlemenscorner.ro
Secretariat
tel./fax: 021 3107094
e-mail: office@gentlemenscorner.ro

Gentlemen’s Corner Store – Apaca
Bd. Iuliu Maniu nr. 7, sector 6, Bucuresti (Galeria de Moda Apaca)
Gentlemen’s Corner Store – Apaca
Mobil: 0723 388786
apaca@gentlemenscorner.ro
http://www.gentlemenscorner.ro
Program:
Luni-Vineri 10.30-18.30
Sambata 10-16

No comments: