02/08/2020

HOTELUL DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT ESTE PRIMA UNITATE TURISTICA DIN MOLDOVA CE PRIMESTE CERTIFICAREA PENTRU COMBATEREA COVID 19/SARS-COV-2

Intr-un timp in care turistii cauta cel mai mult siguranta alaturi de confort si de cele mai bune conditii tot mai putine sunt zonele si obiectivele ce ofera aceste conditii si se inalta la nivelul provocarilor turismului in timp de criza.


Intre acestea se afla fara indoiala hotelul Domeniile Panciu din Tifesti/Sarbi care uneste luxul, grija pentru calator si respectarea stricta a celor mai precise standarde de igiena si curatenie.






Pentru aceste realizari Hotelul DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT a primit certificarea de MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) in recunoastere a eforturilor echipei de experti in ospitalitate din cadrul unitatii hoteliere de a asigura un mediu placut si sigur pentru cei care le trec pragul. 


Hotelul DOMENIILE PANCIU beneficiaza de o larga terasa in aer liber ce ofera conditii sanitare ideale pentru a oferii o masa de neuitat creata de specialistii in gastronomie ai hotelului.



Certificarea hotelului drept un MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) ofera unitatii respective dreptul de a isi face public statutul de zona sigura si de a putea anunta publicului interesat ca hotelul respectiv indeplineste cele mai sigure standarde la nivel european si international.

 

Hotelul DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT a primit dreptul de a afisa pretutindeni certificarea oficiala din partea Consiliului European pentru Turism si Comert si sigla prezentand CERTIFICAREA SIGUR SI CURAT-PREVENIRE COVID 19.

 

 

 

Camerele largi si luminoase ale Resortului DOMENIILE PANCIU ofera conditiile perfecte pentru aerisire si curatenie si prezenta binefacatoare a soarelui.

Totul gandit pentru sanatatea si confortul dvs. 



 

Hotelul Domeniile Panciu Winery & Resort este una din cele mai luxoase unitati hoteliere din tara avand o capacitate de cazare de 62 de locuri, cu 31 camere mari, luminoase, mobilate cu rafinament, dotate cu băi proprii cu uscător de păr, prosoape și obiecte de toaletă, încălzire centrală, TV cu ecran plat, aer condiționat, WI-FI gratuit, frigider.

Domeniile Panciu Winery & Resort oferă mic dejun a la carte, bazat pe ingrediente locale și de sezon.

 

Micul dejun de la Domeniile Panciu Winery & Resort este perfect echilibrat si oferind gust si savoare.

 

 

Proprietatea asigură o terasă vasta, o piscina exterioara, o recepţie deschisă non-stop şi room service.

Hotelul mai ofera si piste largi pentru ciclism, iar oaspeţii pot închiria biciclete pentru a parcurge trasee prestabilite urmând harta sau pentru plimbări libere.

 

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

In 2019 si in 2020 HOTELUL DOMENIILE PANCIU a gazduit VIZITA DIPLOMATILOR IN VRANCEA in semn de recunoastere a conditiilor deosebite de lux si odihna activa oferite de hotel.

Daca va puneti intrebarea ce putem vedea intr-o vizita in Vrancea avand drept punct de plecare HOTELUL DOMENIILE PANCIU va propunem aici cateva trasee si obiective cultural-istorice de descoperit:

 

CALATORIA DIPLOMATILOR IN VRANCEA IN 2020

AMBASADORI IN VIZITA IN VRANCEA

 VRANCEA IN 10 DESTINATII DEOSEBITE

CALATORIA DIPLOMATILOR IN VRANCEA 2019

COMPLEXUL PANCIU. TURISM. DEGUSTARI. LUX

DESTINATII CULTURAL-TURISTICE IN VRANCEA 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦



Ca marturie a inaltelor standarde de eleganta si confort ale HOTELULUI DOMENIILE PANCIU aceasta unitate a fost aleasa in 2019 si 2020 drept gazda PROGRAMULUI DESCOPERA ROMANIA adresat diplomatilor pentru a le permite sa descopere frumusetile tarii.

 

 

In 2020 vizita diplomatilor in Vrancea la DOMENIILE PANCIU a fost o noua dovada a increderii pe care Hotelul Domeniile Panciu le-a inspirat-o ambasadorilor ca urmare a certificarii drept MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2).


Printre elementele principale pentru CERTIFICAREA SIGUR SI CURAT-PREVENIRE COVID 19 in domeniul hotelier lansata de CONSILIUL EUROPEAN PENTRU TURISM SI COMERT enumeram o serie de pricipii de baza ce trebuie respectate precum: numirea unui responsabil special pentru siguranta sanitara, realizarea unui plan de asigurare a curateniei si de educare a clientilor privind masurile necesare pentru propria siguranta, mentinerea staff-ului hotelier informat cu privire la masurile luate de guvernele locale privind siguranta turistilor, dezvoltarea unui plan de criza in cazul aparitiei unui caz COVID 19 pentru minimizarea contactului persoanei infectate cu staff-ul sau ceilalti turisti, verificarea continua a oaspetilor si a angajatilor cu privire la eventuale simptome de infectie respiratorie, cresterea frecventiei operatiunilor de curatenie si dezinfectare, imbunatatirea sigurantei alimentare, a manipularii si prepararii hranei si a sigurantei in restaurante, implementarea distantarii  sociale, interzicerea intrarii in unitate a persoanelor sau angajatilor ce au venit din zone de risc inalt etc.

 


♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Mai multe despre CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2)

 

CERTIFICAREA SIGUR SI CURAT-PREVENIRE COVID 19

 

CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE IN DOMENIUL PREVENIRII COVID 

 

 CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE PENTRU PREVENIREA COVID 19 LANSATA IN ROMANIA

 


Daca doriti sa degustati cele mai bune meniuri si sa luati parte la revolutia culinara din Vrancea si sa va bucurati de cele mai bune conditii de securitate sanitara sau pentru mai multe informații despre Domeniile Panciu, puteţi accesa aici.

Date de contact pentru comenzi şi prezentări:
Tel.: +4 0728 900 497, +40 736 032 127

Site: http://www.domeniilepanciu.ro

No comments: