19/07/2020

HAUTE CUISINE SI CELE MAI BUNE VINURI ALE ROMANIEI DOAR LA DOMENIILE PANCIU WINERY&RESORT

Polul atractivitatii culinare in Romania pare a deveni luxosul hotel DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT din Sarbi, Vrancea ce isi propune sa aduca pentru prima data in tara noastra deliciile tipice haute cuisine (bucatariei de lux) cu un meniu rafinat din peste 30 de piese, meniu infuzat cu ingrediente delicioase de sezon si avand principalele ingrediente cultivate intr-o maniera organica, strict controlata si certificata.


Noua echipa de bucatari/chef cuisinier a creat impreuna cu somelierii experimentati de la Panciu o serie preparate delicioase menite sa incante calatorul ce trece pragul resortului. Intre ele T-Bone-ul prezervat in ceara de albine.


Oprirea diplomatilor a fost determinata de faptul ca HOTELUL DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT este singurul certificat pentru bune practici in prevenirea COVID 19 fiind astfel o oaza de siguranta si sanatate.

Acest experiment s-a dovedit un real succes cand, in perioada 14-17 iulie 2020, HOTELUL DOMENIILE PANCIU a gazduit o delegatie de diplomati a Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica (IRICE)  oferindu-le degustari de vinuri de serie si vinoteca, produse culinare traditionale si muzica si port popular vrincenesc.



♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦


Daca va puneti intrebarea ce putem vedea intr-o vizita in Vrancea avand drept punct de plecare HOTELUL DOMENIILE PANCIU va propunem aici cateva trasee si obiective cultural-istorice de descoperit:


VRANCEA IN 10 DESTINATII DEOSEBITE


CALATORIA DIPLOMATILOR IN VRANCEA 2019


COMPLEXUL PANCIU. TURISM. DEGUSTARI. LUX


DESTINATII CULTURAL-TURISTICE IN VRANCEA 


♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦



Tunelul de racire si maturare in ceara de albine utilizat in premiera in Romania la HOTELUL DOMENIILE PANCIU.



Diplomatii au putut admira monumentele istorice si culturale ale Vrancei si au incercat bucataria high-class (de inalta clasa) propusa de master-chefii de la DOMENIILE PANCIU



Printre produsele absolut exceptionale oferite de HOTELUL DOMENIILE PANCIU notam: File de somon gătit într-un mod mai deosebit, la temperatură joasă, în ulei de măsline extravirgin. Astfel somonul devine foarte catifelat, suculent și gustos.


Cotlet de berbec DOMENIILE PANCIU.  Este un preparat clasic cu ingrediente de calitate. Legumele proaspete și asezonate cu ierburi aromatice din grădina DOMENIILE PANCIU sunt învelite într-un prapur de miel.


Coapte împreună, legumele devin foarte aromate și suculente.


Fileul de crap DOMENIILE PANCIU.  Un preparat cu multe texturi, cu o simfonie de arome, ce creează un gust perfect. Există un echilibru deosebit între crocantul usturoiului, cremozitatea file-ului de pește și aciditatea coulis-ului de pătrunjel cu oțet de șampanie.



Braul Vrancioaei, o adaptare moderna a unui preparat traditional unind armonios bogatia cotletului de porc cu aromele de sparanghel, spanac si versatilitatea unui sos picant.


Acestea sunt doar cateva din cele peste 30 de combinatii deosebite imbinand clasicul si modernul in bucatarie, totul reinterpretat astfel încât să se potrivească cu imaginea DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT.


Revolutia bunului gust de la Domeniile Panciu Winery&Resort ofera clientilor si o gama fascinanta si novatoare de mic dejun de la cel SANATOS uniind ouale posate cu somonul….


..pana la micul dejun SAVUROS uniind costita afumata cu ouale…… 


…si pana la magia micului dejun ce uneste ouale cu aroma puternica si inconfundabila a trufelor.


Trufele culese in regiune si cotate printre cele mai bune din Europa sunt la temelia multor bucate generoase precum aici tagliatele cu trufe. Ceva mai savuros se poate imagina cu greu. 


Chiar si o banala salata de rosii devine ceva deosebit cand intervine lavanda..magia aromelor intra in lucru.


Deserturile sunt o alta parte integranta a magiei culinare de la DOMENIILE PANCIU..in imagine o placinta de mere cu inghetata de vanilie si mere fidea, ciocolata si nuci. 


In plus HOTELUL DOMENIILE PANCIU WINERY&RESORT nu trebuie uitat ca se afla pozitionat in inima arealului vini-viticol al Vrancei atat de generos prin vinurile sale exceptionale de la Panciu decorate in lungul si in latul lumii cu cele mai prestigioase distinctii si care servesc de acompaniament bucatariei de inalta clasa de la DOMENIILE PANCIU.



♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦


Mai multe informatii despre prezenta internationala a vinurilor romanesti puteti afla aici:


VINUL DIPLOMATILOR: VINUL DE REPREZENTARE AL ROMANIEI


MUSCAT OTTONEL: CUCERESTE ATENTIA MONDIALA


DOMENIILE PANCIU PORNESC LA CUCERIREA LUMII VINURILOR


ALBUM FOTO: DOMENIILE PANCIU-VINUL DIPLOMATILOR


CEL MAI BUN VIN AL ROMANIEI 


♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦


Diplomatii prezenti au apreciat ca totul a fost elegant, rafinat, cu un aer nobiliar obtinut din locatia extraordinara in inima vetrei neamului romanesc: Vrancea.


HOTELUL DOMENIILE PANCIU WINERY & RESORT este gata sa ofere tuturor celor ce ii trec pragul acelasi tratament deosebit si aceeasi bogatie culinara in conditii de siguranta deosebita.


Daca doriti sa degustati cele mai bune meniuri si sa luati parte la revolutia culinara din Vrancea sau pentru mai multe informații despre Domeniile Panciu, puteţi accesa aici.


Date de contact pentru comenzi şi prezentări:
Tel.: +4 0728 900 497, +40 736 032 127


Site: http://www.domeniilepanciu.ro